Весняний вернісаж

Літературно-мистецька вітальня бібліотеки ім. М. Реріха наповнилася буянням квітів на картинах та весняними мелодіями від піаніста Тартаковського Володимира.

Майже п’ятдесят картин-натюрмортів учнів різної вікової категорії студії «ArtGramm» були представлені на художній виставці «Весняний вернісаж». Це люди різних професій, яких об’єднала любов до мистецтва. Кожен з них знайшов свій стиль у малюванні, а опанування різних технік у студії дало можливість підняти рівень своєї майстерності та отримати задоволення від самого процесу створення картини. Представлено натюрморти Любов Шотіді, Ніколь Доронової, Ксенії Барабановської, Катерини Лукіної, Ольги Гусевої, Анастасії Коваленко, Людмили Вінницької, Юлії Зінченко, Олесі Голвенко, Олександри Дмитрієнко.


Під час відкриття виставки художниця Світлана Грамм розповіла цікаві факти з історії натюрморту та познайомила з натюрмортами таких відомих художників, як Пітер Клас, Мікеланджело де Караваджо , Батіст Сімеон Шарде, Іван Крамськой, Вінсент Ван Гог, Поль Сезан, Пабло Пікассо та Катерина Білокур.
Наймолодші учениці студії «ArtGramm» не тільки талановиті художниці, але і талановиті музиканти і співачки. Під час презентації виставки Анна Шевченко виконала на фортепіано музичну композицію «Вечная любов», а Ніколь Доронова заспівала пісні «Moon river» та українську народну пісню «Ой, піду я до млина».

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *