Тиждень, що запам’ятався цікавими подіями

Тиждень (13-19 травня), що запам’ятався цікавими подіями

Художня виставка «Весняний вернісаж» відкрилася у бібліотеці ім. М. Реріха. Літературно-мистецька вітальня бібліотеки наповнилася буянням квітів на п’ятдесяти картинах-натюрмортів учнів різної вікової категорії студії «ArtGramm» та весняними мелодіями від піаніста Тартаковського Володимира.

Унікальні кадри «братів наших менших» можна побачити у бібліотеці П. Вершигори, де експонується персональна фотовиставка Т.Грішакової.

Чудове поєднання двох свят: Дня Вишиванки та Дня Європи відбулося у бібліотеці ім. О. Пироговського. Із цього вийшло чудове, веселе і дружнє свято.

У весняний та сонячний день, усміхнено зацікавлені обличчя дітлахів вітали Саломе Енгибарян із «Видавництва Старого Лева». Історія виникнення видавництва, купа нових книг та цікавих історій не залишили осторонь жодного.

Великою несподіванкою та сюрпризом для малечі стало знайомство у бібліотеці ім. М. Реріха з Світланою Касьяненко – дитячою письменницею, поетом-піснярем, автором 150 пісенних творів, які вона щедро подарувала Україні. Пані Світлана представила аудиторії свої віршовані казки та заспівала власних пісень. Говорили цього дня про все на світі – про добро і зло, про благочинні справи, про волонтерство, про любов до природи, та головне до своєї України!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *