Чарівний олівець у бібліотеці

В бібліотеці з питань мистецтв імені М. Бажана ЦБС Солом’янського району  м. Києва цими днями проходить виставка маленьких українців Анталії.

Художні роботи надіслані на ІV Міжнародний проект-конкурс «Тарас Шевченко єднає народи» учнями арт-студії «Чарівний олівець» при ГО «Українська родина» м. Анталія (Туреччина), були гідно оцінені членами журі та глядачами Міжнародного проекту-конкурсу 22 травня 2019 р. в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка та отримали відзнаки проекту. А сьогодні – стали окремою художньою виставкою в бібліотеці, з якою може ознайомитися кожен бажаючий!

Також ми щиро дякуємо за подарунок, який нам зробили під час проведення конкурсу 22 травня наші учасники з Молдови: Дмитро Мандрабура, 10 р., учасник номінації «Наживо» (прочитання «Заповіту» Шевченка молдавською мовою та поезії «Доля і слава Тараса», українською), та його мама Олена Гешко – вишиту картину та збірку поезій Олени «Дмитрикові стежинки». Ваші подарунки відсьогодні також стали частинкою культурного фонду бібліотеки!

Ось таке продовження має участь в Міжнародному проекті-конкурсі «Тарас Шевченко єднає народи»!

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *