8 найголовніших подій останнього тижня вересня

Останній тиждень вересня в Бібліотеках Солом’янки був насичений святковими подіями, зокрема:

Бібліотека естетичного виховання імені О. Довженка відзначила 45-річний ювілей! Крім привітань від директора ЦБС та гостей, на святі лунали вірші, музичні композиції, а на завершення – виступ пісочного аніматора Андрія, який познайомив усіх присутніх з ключовими подіями життя О. Довженка в оригінальній формі.

Справжнє свято мудрості й краси, напередодні Всеукраїнського дня бібліотек, відбулось в бібліотеці з питань мистецтв імені М. Бажана. В програмі було: підбиття підсумків загальносистемних конкурсів на кращий комікс та плакат, показ моделей креативних бібліотечних костюмів власного дизайну та виготовлення та обрання Королеви Солом’янських бібліотек – 2019.

На зустріч з учнями спеціалізованої школи №187 в бібліотеку імені В. Кудряшова завітала читачка бібліотеки, нині акторка театру та кіно – Анастасія ЗЮРКАЛОВА. Акторка розповіла про перші кастинги в кіно та дала поради всім, хто хоче в майбутньому стати актором.

В бібліотеці «Солом’янська» відбулась презентація книжки письменниці Лесі МОВЧУН «Рожевий записник детектива Стасика».

В бібліотеці імені О. Новікова-Прибоя правопросвітницьку бесіду в рамках Всеукраїнського тижня з протидії булінгу провів керівник Правобережного київського міського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сергій БРЕУС.

Свою першу творчу зустріч провела в бібліотеці імені В. Кудряшова молода дитяча письменниця Ганна ОЛІЙНИК, презентувавши свою ПЕРШУ книгу «Морські казочки».

В бібліотеці імені І. Світличного відбулась зустріч гімназистів з головною редакторкою журналу «Однокласник» Наталією СТЕПАНЧУК та молодою письменницею Альоною НОЙВІЛЬ.

На незвичайному «Уроці в Стародавній школі» побували учні 5-го класу в бібліотеці імені П. Вершигори. Діти вчилися писати гусячим пером та чорнилами, як і учні минулого сторіччя, та вивчали старослов’янську абетку.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *