Бібліотека – це ностальгія

Бібліотека давно стала місцем, що заміняє великі концертні майданчики. До таких звик і наш гість – автор журналу “Радуга” Олександр Володарський, за п’єсами якого у кількох театрах Києва зараз ідуть вистави.

Зініціювали зустріч з представниками журналу “Радуга” наші читачі, хто з нетерпінням чекає свіжий номер або вишукує в них твори певних авторів.

Головний редактор “Радуги” порадів такій популярності серед читачів, але повідав про нелегкий 92-річний шлях журналу. І хоча засновувався він як видання Спілки письменників і довгий час таким був, нині “Радуга” відлучений від фінансування і постійно шукає гроші на свіжий номер. Так виникла потреба у створенні однойменного видавництва.

Під час зустрічі Юрій Ковальський прочитав своє рукописне гумористичне оповідання-правду про долю літературних журналів і їх повальне закриття. Потім представив нові книжки видавництва ” Радуга”, якими (як подарунок від редакції) поповнилася наша Бібліотека.

А Олександр Володарський читав свої прозові мініатюри, що увійдуть у нову книжку автора, яка за місяць-два має вийти у видавництві “Саміт-книга”. Всі сміялися, згадували свою молодість.

– Бібліотека – це ностальгія, це камерність і юність, – наостанок сказав Олександр Володарський, який виріс на Солом’янці, тут займався фехтуванням, але став письменником…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *