Традиційно Тетянчин день святкували у нас, на Освіти, 14а!

Тетянин день був наповнений творчістю: поєднали три активності – Вільний Світ, зустріч китайського нового року і безпосередньо творчий шабаш.

Як це нам вдалося? Усе досить просто: там, де є Тетяни, завжди винахідливо-весело і шумливо-діяльно! Магніт Освіти, 14 а працює безвідмовно, тож на творчий шабаш злетілися Тетянки з лівого та правого берегів Дніпра: Тетяна Белімова, Тетяна Череп-Пероганич, Тетяна Шептицька, Тетяна Лавинюкова, Тетяна Доміловська… Та не самі, а з родинами та друзями! А за вказаною адресою їх вже чекали Тетяна Яровицина, Ганна Коназюк та Олена Іськова-Миклащук із сюрпризами та подарунками.

Все було продумано наперед, тож почали Тетянки… з роботи, а саме з відеочитань у рамках проєкту «Вільний Світ: Улюблене. Українською. Що читають відомі Тетяни?». За годину Тетянки та їхні гості всі дружно зустріли Рік Мишаська в Україні, а допомогли їм у тому автори та упорядники книжок про мишенят: «Пригоди Мишачої сімейки» Ганна Коназюк та перекладачка «Мишасько і розгардіяш» Тетяна Яровицина. Світлі дитячі історії занурили дорослу публіку у відчуття щастя, яке завжди поряд, у замріяність та завдали бешкетного настрою та пообіцяли веселий та цікавий на пригоди рік! Потім кожна творча Тетянка зробила свій творчий подарунок тезкам та гостям зустрічі – чи то пісенний, чи то поетичний, чи то прозовий. Звісно, усі вони були про життєлюбство! До привітань долучилися гості заходу, від жіноцтва – Олена Іськова-Миклащук та Ірина Бондар-Лівобережна із ліричними віршами і присвятами, а чоловічий «внесок» зробив пан Олександр, виконавши ще й декілька пісень під фортепіано.

А по закінченні «шабашу» творчі Тетянки дружно рушили до арт-простору «Мольфарня», де перевтілилися у героїнь святкової постановки під назвою «Чотири жінки».

                                     

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *